Vacature Tester Zoetermeer

IFV-logo

DEZE VACATURE IS VERVULD

Opdrachtgever
Han Dataport is een dochteronderneming van het Instituut Fysieke Veiligheid (IFV). Han Dataport richt zich op de ontwikkeling van software voor de Nederlandse rampenbestrijding en crisismanagement. Deze wordt gebruikt door de verschillende hulpdiensten zoals de brandweer, ziekenhuizen en gemeenten. De software levert real-time communicatie gebaseerd op tekst en beeld om snelle en betrouwbare informatie over de situatie te kunnen verkrijgen. Namens Han Dataport is SelectivITy verantwoordelijk voor de werving en selectie voor de vacature Tester.

Functie omschrijving Tester
De Tester werkt samen met een Functioneel Tester in een groeiend team met momenteel een 5-tal software ontwikkelaars en 2 applicatiebeheerders. Als Tester zul je zelfstandig werken aan het opstellen van de testscripts en het uitvoeren van de testen. Tevens ben je in deze rol verantwoordelijk voor het opstellen van gebruikershandleidingen. Op basis van de bevindingen op de kwaliteit van de op te leveren releases van de verschillende systemen draag je zorg voor de benodigde rapportages en een vrijgaveadvies. Je vervult een brugfunctie tussen ICT en gebruikers. Gezien de uitbreiding van de projecten en de verdere professionalisering van de organisatie ligt er tevens een uitdaging op het gebied van geautomatiseerd testen.

Functie-eisen Tester
•    Je beschikt over een afgeronde WO studie, bijvoorbeeld Bedrijfskundige Informatica
•    Je beschikt over minimaal 4  jaar relevante werkervaring
•    Je hebt ervaring met gestructureerde testmethoden, zoals Tmap of ISTQB
•    Je beschikt over projectmatige en planningsvaardigheden, Prince2 is een pré
•    Kennis van Scrum
•    Kennis van beheermethoden ITIL en ASL
•    Kennis van tool Jmeter of vergelijkbare tools is een pré
•    Kennis van Java, GIS, Excell Advanced, SQL en VB is een pré
•    Je bent analytisch goed onderlegd en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden Tester Zoetermeer
Marktconform

Solliciteren
SelectivITy verzorgt voor deze procedure de werving en selectie. Een eventuele arbeidsovereenkomst zal direct met de opdrachtgever aangegaan worden. Wil je solliciteren op deze vacature of meer informatie ontvangen, dan kun je contact opnemen met Patricia van Giessen, IT Recruitment Consultant, telefoonnummer 06 – 2 765 08 37 of e-mailadres patricia.vangiessen@selectivity.nl.