Vacature Software Ontwikkelaar Zoetermeer (.Net, C# en SQL)

logo

DEZE VACATURE IS VERVULD

Onze opdrachtgever is Van Dorp Installaties, een landelijk werkende totaalinstallateur met 14 vestigingen. Van Dorp telt circa 1000 medewerkers. Als totaalinstallateur biedt Van Dorp een totaalpakket aan technische diensten. Alle techniek in gebouwen wordt zelfstandig ontworpen, gerealiseerd en beheerd. Van Dorp is een vooruitstrevend en innovatief installatiebedrijf. SelectivITy is namens Van Dorp verantwoordelijk voor de werving en selectie voor de vacature Software Ontwikkelaar te Zoetermeer.

Functie omschrijving
Als ontwikkelaar weet jij dat software nooit stil staat. De ontwikkelomgeving zorgt ervoor dat je op een hoog abstractieniveau software ontwikkelt. Vanuit de klantvraag denk je direct na over concepten en oplossingen. Je bent veelal met meerdere projecten bezig. Feitelijk kun je deelnemen aan het totale ontwikkelproces. Je draagt ideeën aan voor optimalisatie en innovatie van het ontwikkelproces.

De software waar jij je kwaliteiten voor in gaat zetten, wordt gebruikt door je collega’s die met jouw software de voorsprong in de markt kunnen behouden.
Daarnaast ben je in staat zowel interne als externe applicaties aan elkaar te verbinden en ben je creatief genoeg om applicaties voor onze leveranciers en klanten te ontwikkelen.
Van Dorp heeft onder meer sterke focus op Internet of Things. Hieraan kun je een belangrijke bijdrage leveren. Tevens bewaak je zelfstandig het voortgangsproces en rapporteer je hierover aan de Coördinator Softwareontwikkeling.

Functie-eisen Software Ontwikkelaar Software Ontwikkelaar Zoetermeer
•    Je beschikt over HBO Informatica of HBO denk- en werkniveau
•    Kennis van requirementsanalyse, datamodelleren, database management systemen, SQL en object georiënteerd programmeren in bijvoorbeeld .NET, PHP of C#
•    Ervaring met het bouwen van business applicaties
Wij zijn zowel op zoek naar een Medior Software Ontwikkelaar alsook naar een Junior Software Ontwikkelaar.

Arbeidsvoorwaarden Software Ontwikkelaar Zoetermeer
Indicatie Euro 30.000 – 50.000  bruto op jaarbasis
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Solliciteren
SelectivITy verzorgt voor deze procedure de werving en selectie. Een eventuele arbeidsovereenkomst zal direct met de opdrachtgever aangegaan worden. Wil je solliciteren op deze vacature of meer informatie ontvangen, dan kun je contact opnemen met Patricia van Giessen, IT Recruitment Consultant, telefoonnummer 06 – 2 765 08 37 of e-mailadres patricia.vangiessen@selectivity.nl.