Vacature PHP Developer Amersfoort

DEZE VACATURE IS VERVULD

Opdrachtgever
Onze opdrachtgever is een ICT bedrijf dat klantportalen en innovatieve webapplicaties ontwikkelt. Het bedrijf is sterk groeiend en bestaat uit zo’n 15 medewerkers; een jong, gedreven en enthousiast team. De online software ondersteunt de klanten bij het optimaliseren van hun werkprocessen en de communicatie met hun klanten. De lijnen zijn kort en er is veel ruimte voor eigen initiatief. Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Amersfoort, op loopafstand van het Station en met de auto goed bereikbaar. Gezien de sterke marktpositie die dit bedrijf in de afgelopen 10 jaar heeft opgebouwd binnen specifieke niches, groeit het bedrijf en is SelectivITy namens deze opdrachtgever verantwoordelijk voor de werving en selectie voor de vacature PHP Developer.

Functie omschrijving PHP Developer Amersfoort
Als PHP Developer word je technisch uitgedaagd door de vele koppelingen met diverse externe systemen en de flexibiliteit van het portaal.Gezien het relatief kleine team speel je in het gehele ontwikkeltraject een actieve rol en wordt er van je verwacht dat je hierin actief input levert. Je richt je voornamelijk op de technische ontwikkeling van de klantenportalen en de ontwikkeling van maatwerk voor klanten. Voor de ontwikkeling van het maatwerk heb je veel contact met de projectmanagers en soms ook direct met de klant. Naast bovenstaande werkzaamheden ondersteun je de supportafdeling in de 2e lijn.

Functie-eisen PHP Developer Amersfoort

  • Je beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau
  • Je beschikt over 2 tot 5  jaar relevante werkervaring
  • Je beschikt over kennis en ervaring met PHP (OO), MySQL, JavaScript, ajax, jQueri, HTML en CSS
  • Je kunt goed zelfstandig werken aan complexe projecten
  • Je beschikt over het vermogen te kunnen luisteren naar de wensen van gebruikers en deze te vertalen in een duidelijk ontwerp dat je vervolgens kunt uitwerken in een applicatie
  • Je bent creatief, houdt van aanpakken en beschikt over een collegiale houding

Arbeidsvoorwaarden PHP Developer Amersfoort
Uitstekend salaris, loyaliteitsbonus en een gezellig en ambitieus team!

Solliciteren
SelectivITy verzorgt voor deze procedure de werving en selectie. Een eventuele arbeidsovereenkomst zal direct met de opdrachtgever aangegaan worden. Wil je solliciteren op deze vacature of meer informatie ontvangen, dan kun je contact opnemen met Patricia van Giessen, IT Recruitment Consultant, telefoonnummer 06 – 2 765 08 37 of e-mailadres patricia.vangiessen@selectivity.nl.