Vacature Senior Java Developer Zoetermeer

IFV-logo

DEZE  VACATURE IS VERVULD

Onze opdrachtgever is het Instituut Fysieke Veiligheid (IFV). Het IFV draagt bij aan een veilige samenleving door het versterken van de veiligheidsregio’s en hun partners bij het professionaliseren van hun taken.
De afdeling Informatiesystemen ontwikkelt en beheert meerdere applicaties die in de dagelijkse praktijk worden gebruikt bij crisis- en rampenbestrijding. Met behulp van deze applicaties zijn hulpdiensten, zoals de brandweer en politie, beter in staat om samen informatie te delen en samen acties af te stemmen in het geval van grootschalige incidenten.
Namens het IFV zijn wij verantwoordelijk voor de werving- en selectie voor de vacature van Senior Java Developer (32-40 uur per week) t.b.v. het moderniseren en verder ontwikkelen van het Landelijk Crisis Management Systeem (LCMS).

Functie omschrijving Senior Java Developer
Je werkt binnen een team van ontwikkelaars die gezamenlijk de applicaties verder ontwikkelen. Er wordt gewerkt op basis van de SCRUM methodiek met maandelijkse sprints waarin nieuwe functionaliteit wordt ontwikkeld.
Als Senior JAVA-ontwikkelaar ben je zowel verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten als ook voor het onderhoud van de applicatie. Je zet in het team de technische lijnen uit, waarbij je vanaf het ontwerp tot en met de implementatie en het onderhoud van de software een actieve rol vervult. Je krijgt te maken met een complexe omgeving waardoor het van belang is dat je analytisch sterk bent en goed abstract kunt denken.

Functie-eisen Senior Java Developer
•    Je beschikt over WO werk- en denkniveau
•    Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels
•    Aantoonbaar 10 jaar werkervaring als Java EE ontwikkelaar
•    Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
•    Kennis en ervaring met het bouwen van Restful-API’s
•    Kennis en ervaring met Spring, Eclipse, JPA EclipseLink, en MySQL
•    Affiniteit met GIS is een pre
•    Affiniteit met Payara/Glassfish is een pre
•    Eigenschappen: bevlogen, flexibel, analytisch.

Arbeidsvoorwaarden Senior Java Developer Zoetermeer
Euro  50.000 – 76.000. Bruto jaarsalaris o.b.v. 40 uur per week.

Solliciteren
SelectivITy verzorgt voor deze procedure de werving en selectie. Een eventuele arbeidsovereenkomst zal direct met de opdrachtgever aangegaan worden. Wil je solliciteren op deze vacature of meer informatie ontvangen, dan kun je contact opnemen met Patricia van Giessen, IT Recruitment Consultant, telefoonnummer 06 – 2 765 08 37 of e-mailadres patricia.vangiessen@selectivity.nl.