Vacature Sales Manager Arnhem

DEZE VACATURE IS VERVULD

Opdrachtgever
Onze opdrachtgever, gevestigd te Arnhem, is een organisatie die zich primair richt op het ontwikkelen en uitbouwen van business proposities van haar klanten met behulp van de nieuwste software technologie. De focus ligt hierbij op internet technologie, denk hierbij aan websites, apps of andere slimme technologieën die een positieve bijdrage leveren aan de omzet en/of marktpositie van de klant. De organisatie is gericht op innovatie en is technologie gedreven waarbij het niveau van de professionals hoog ligt. Op het moment zijn er 35 mensen werkzaam binnen deze organisatie, voor het komende jaar hebben ze een gezonde groeiambitie.

Functieomschrijving vacature Sales Manager 
In een team van 2 sales managers werk je samen aan de uitbouw van de business. Binnen deze functie ligt de focus op het onderhouden van de bestaande accounts terwijl de andere sales manager een focus op new business heeft. Het totale takenpakket is globaal als volgt:
• Bestaande accounts onderhouden en hoeveelheid business uitbouwen
• Netwerk en ‘3e partijen’ bijhouden en aanbieden op aanvragen plus tariefonderhandeling
• Planning / beschikbaarheid van de medewerkers bijhouden
• Wekelijks bespreking beschikbaarheid met partnerorganisaties
• New business op basis van de proposities van de organisatie

Functie-eisen vacature Sales Manager
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een medior/senior sales professional die zelfstandig de business kan uitbouwen. HBO/WO niveau in een bedrijfskundige of technische richting. Een aantal jaar ervaring met het verkopen van ICT diensten, affiniteit en/of ervaring met maatwerk software is een pré. Verder van belang: goed kunnen schakelen met de techneuten en partnerbedrijven (communicatief sterk, tact, samenwerken, humor), gedreven en hoog energieniveau.

Arbeidsvoorwaarden vacature Sales Manager Arnhem
De klant biedt een professionele werkomgeving, veel ruimte en vrijheid binnen de functie en daarnaast uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder goed salaris, bonusregeling en leaseauto.

Solliciteren
SelectivITy verzorgt voor deze procedure de werving en selectie. Een eventuele arbeidsovereenkomst zal direct met de opdrachtgever aangegaan worden. Wil je solliciteren op deze vacature of meer informatie ontvangen, dan kun je contact opnemen met Patricia van Giessen, IT Recruitment Consultant, telefoonnummer 06 – 2 765 08 37 of e-mailadres patricia.vangiessen@selectivity.nl.