Vacature Sales- en Accountmanager regio Ede/Veenendaal

DEZE VACATURE IS VERVULD

Opdrachtgever
Onze opdrachtgever is een middelgroot bedrijf gericht op Document Management Systemen. Het bedrijf adviseert, implementeert en onderhoudt diverse oplossingen voor het digitaal verwerken van in- en uitgaande documenten. Denk hierbij aan o.a. post, vrachtbrieven en facturen. Ter uitbreiding van het team is SelectivITy namens de opdrachtgever verantwoordelijk voor de werving en selectie voor de vacature Sales- / Accountmanager.

Functie omschrijving Sales- / Accountmanager regio Ede / Veenendaal
Als Sales- /Accountmanager ben je de Sales Executive die verantwoordelijk is voor het verder uitbouwen van het huidige klantenbestand. Het productportfolio is de laatste jaren gegroeid en biedt hiertoe ruimte tot uitbreiding van het klantenbestand. De oplossingen integreren altijd met de ERP omgeving van de klant. Als Sales Executive ben jij gedreven om dit verder actief in de markt te zetten. Het betreft een functie waarin een hoge mate van zelfstandigheid wordt gewaardeerd, waarin je ruimte hebt tot eigen initiatief en een pro-actieve houding wordt gestimuleerd.

Functie-eisen Sales- / Accountmanager
• Je beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau
• Je beschikt over minimaal 5 jaar relevante werkervaring
• Je beschikt over ervaring als Accountmanager of Sales Executive met het verkopen van ICT software oplossingen
• Je beschikt over het vermogen om mee te denken in financiële processen van complexe organisaties
• Je beschikt bij voorkeur over kennis van Document Management Systemen, Bassware en/of Kofax

Arbeidsvoorwaarden Sales- / Accountmanager
Marktconform plus bonus en lease-auto

Solliciteren
SelectivITy verzorgt voor deze procedure de werving en selectie. Een eventuele arbeidsovereenkomst zal direct met de opdrachtgever aangegaan worden. Wil je solliciteren op deze vacature of meer informatie ontvangen, dan kun je contact opnemen met Patricia van Giessen, IT Recruitment Consultant, telefoonnummer 06 – 2 765 08 37 of e-mailadres patricia.vangiessen@selectivity.nl.