Vacature Regisseur Geo Informatie te Spijkenisse (werkweek 32 tot 36 uur)

Deze vacature is gesloten

Onze opdrachtgever is Syntrophos. Syntrophos is een shared service center dat diensten levert aan de gemeenten Brielle, Nissewaard en Westvoorne, op het gebied van GEO-Informatie, basisregistraties, ICT en I-advies.
Syntrophos bestaat uit de teams GEO-informatie, ICT en Advies, een directeur en enkele staffuncties. Bij Syntrophos werken ongeveer 45 medewerkers. Het team GEO-informatie bestaat uit 16 medewerkers.
SelectivITy is namens Syntrophos verantwoordelijk voor de werving en selectie voor de vacature Regisseur Geo Informatie.

Functie omschrijving Regisseur Geo Informatie
Als Regisseur Geo Informatie richt je je op coördinatie en klant contact. Deze functie is ter uitbreiding van het huidige team waarin reeds 2 Regisseurs werkzaam zijn. Jij zult je o.a. gaan richten op het BAG en BGT proces.
Je bent de spin in het web tussen alle betrokkenen in het proces. Je vormt de brug tussen de interne organisatie (inwinning, productie en ontsluiting), de LV en de klanten die het product afnemen. Je organiseert gezamenlijke overleggen, zorgt voor een goed contact en voor afstemming over het proces en vragen aan Syntrophos.
Daarnaast geef je inhoudelijk advies over toekomstige relevante ontwikkelingen zowel intern als extern. Denk daarbij aan de doorontwikkeling van de BGT naar 2020. Of bijvoorbeeld de doorontwikkeling van Datadistributie en de toenemende mate van informatie stromen tussen clouds. Of ontwikkelingen als BIM en 3D op het gebied van CAD en inwining.
Naast deze hoofdtaken ondersteun je het primaire proces van het team Geo: de verwerking van Geo-Informatie.

Functie-eisen Regisseur Geo Informatie
• Bij voorkeur een gespecialiseerde opleiding op HBO niveau, aansluitend op het vakgebied of een opleiding gericht op management en organisatie.
• Een klant-, service-, resultaat- en samenwerkingsgerichte houding
• Zelfstandigheid, deskundigheid en nauwkeurigheid
• Kennis van en ervaring met projectmatig werken en projectmanagement
• Bij voorkeur inhoudelijke kennis van een gemeentelijke organisatie en specifiek van de processen die ondersteund worden: BGT IMGEO, BAG, BOR is een pré

Arbeidsvoorwaarden Regisseur Geo Informatie Spijkenisse
Inschaling schaal 9 (max. Euro 3.805 o.b.v. 36 uur) of schaal 10 (max. Euro 4.225 o.b.v. 36 uur). Werkweek 32 tot 36 uur.

Solliciteren
SelectivITy verzorgt voor deze procedure de werving en selectie. Een eventuele arbeidsovereenkomst zal direct met de opdrachtgever aangegaan worden. Wil je solliciteren op deze vacature of meer informatie ontvangen, dan kun je contact opnemen met Patricia van Giessen, IT Recruitment Consultant, telefoonnummer 06 – 2 765 08 37 of e-mailadres patricia.vangiessen@selectivity.nl.