Vacature Product Owner Zoetermeer

IFV-logo

DEZE VACATURE IS VERVULD

Onze opdrachtgever is het Instituut Fysieke Veiligheid (IFV). Het IFV draagt bij aan een veilige samenleving door het versterken van de veiligheidsregio’s en hun partners bij het professionaliseren van hun taken.
De afdeling Informatiesystemen ontwikkelt en beheert meerdere applicaties die in de dagelijkse praktijk worden gebruikt bij crisis- en rampenbestrijding. Met behulp van deze applicaties zijn hulpdiensten beter in staat om samen informatie te delen en samen acties af te stemmen in het geval van grootschalige incidenten.
Namens het IFV is SelectivITy verantwoordelijk voor de werving voor de vacature Product Owner.

Heb je affiniteit met software ontwikkeling, ben je communicatief vaardig, goed in organiseren en zie jij jezelf als creatieve duizendpoot om de wensen van stakeholders te vertalen naar concrete activiteiten voor het ontwikkelteam? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving Product Owner
Als Product Owner ben je verantwoordelijk voor het realiseren van die software waar de klanten om vragen. Je adviseert op basis van de marktontwikkelingen welke aanpassingen of uitbreidingen aan de software gedaan moeten worden.
Na uitgebreid overleg met stakeholders – klanten en collega’s van diverse afdelingen– ontstaat jouw productvisie. Vervolgens bepaal je op detailniveau welke features, in welke volgorde gerealiseerd moeten gaan worden door het SCRUM-ontwikkelteam. Je werkt dan ook intensief in het team samen om hetgeen jij voor ogen hebt te realiseren.
Is de functionaliteit gereleased dan draag je jouw visie en kennis over naar consultants en support medewerkers, zodat de software op de juiste manier ‘verkocht’ en geïmplementeerd wordt.
Wij zijn op zoek naar een product owner die zich voornamelijk zal bezighouden met functioneel georiënteerde projecten, waarbij samengewerkt wordt met een multidisciplinair team bestaande uit developers en testers om bestaande modules te verbeteren en nieuwe modules te realiseren.

Functie-eisen Product Owner
•    Een afgeronde masteropleiding Information Management of vergelijkbaar.
•    Twee tot vijf jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.
•    Zowel analytisch als creatief kunnen denken.
•    Gevoel voor bedrijfsprocessen.
•    Een teamplayer met goede communicatieve en organiserende eigenschappen.
•    Ervaring met Agile ontwikkelen is een pré.
•    Eigenschappen: bevlogen, flexibel, analytisch.

Arbeidsvoorwaarden Systeem-/Applicatiebeheerder Zoetermeer
Een uitdagende functie binnen een stimulerende en collegiale werkomgeving. Marktconform salaris (afhankelijk van achtergrond en werkervaring) en goede secondaire arbeidsvoorwaarden. Een 40-urige werkweek (32 uur is bespreekbaar).

Solliciteren
SelectivITy verzorgt voor deze procedure de werving en selectie. Een eventuele arbeidsovereenkomst zal direct met de opdrachtgever aangegaan worden. Wil je solliciteren op deze vacature of meer informatie ontvangen, dan kun je contact opnemen met Patricia van Giessen, IT Recruitment Consultant, telefoonnummer 06 – 2 765 08 37 of e-mailadres patricia.vangiessen@selectivity.nl.