Vacature Oracle ADF Developer

Home

DEZE VACATURE IS VERVULD
Onze opdrachtgever Whitehorses is  specialist op het gebied van Oracle en Java. Whitehorses is een jong en relatief klein bedrijf. Met zo’n 25 medewerkers verzorgt zij innovatieve projecten voor klanten waarbij gebruik gemaakt wordt van het Oracle platform, Oracle tools, Enterprise Java en andere innovatieve technologieën. Er wordt gewerkt op basis van lean principes en een agile aanpak.
Whitehorses is opgericht in 2001 en heeft de ambitie om dit jaar te groeien naar 30 medewerkers. De cultuur wordt gekenmerkt door een hoog ambitieniveau, enthousiasme en gedrevenheid. Mede door de mensgerichte cultuur heerst er een sfeer van betrokkenheid en loyaliteit. De Consultants van Whitehorses worden gestimuleerd om continu bij te blijven bij de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Oracle en Java. Hierover worden met regelmaat door de medewerkers Oracle en Java Whitebooks gepubliceerd. Gezien de groei van de organisatie is SelectivITy namens Whitehorses verantwoordelijk voor de werving en selectie voor de vacature ADF Developer Utrecht.

Functie omschrijving Oracle ADF  Developer
In de functie van Oracle ADF ontwikkelaar help je onze klanten om succesvol te zijn met de techniek. Je bent (product)specialist, coach of werkt in een team aan uitdagende projecten voor de opdrachtgevers. Daarin ben je verantwoordelijk voor het ontwerp, de bouw en implementatie van bedrijfskritische applicaties, liefst agile en vaak met Scrum. Je hebt brede interesse en naast projectervaring met Oracle ADF, heb je brede kennis van andere Java frameworks zoals Spring, JSF, Wicket of Seam. Je hebt natuurlijk ervaring met Oracle databases, SQL en web technologieën als HTML, CSS en Javascript. Kennis en ervaring met Oracle SOA Suite is een grote pré.

Functie-eisen vacature Oracle ADF Developer
Voor Whitehorses zijn wij op zoek naar Oracle ADF Ontwikkelaars met passie voor hun vak. Senior professionals met meerdere jaren ervaring en medior professionals die toe zijn aan een volgende stap.
De specifieke functie-eisen zijn:

 • je hebt een afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau
 • je hebt aantoonbare projectervaring met Oracle ADF, liefst 11g en eventueel in combinatie met jHeadstart
 • je kent de JEE standaarden, andere leidende Java frameworks en bent Sun / Java Certified
 • je bent pro-actief, resultaatgericht en communicatief vaardig

Arbeidsvoorwaarden vacature Consultant

 • uitstekend salaris
 • leaseauto of mobiliteitsvergoeding
 • laptop en telefoon
 • 30 vakantiedagen
 • persoonlijk opleidingsbudget
 • goede balans werk/privé
 • eventueel 4-daagse werkweek mogelijk
 • begeleiding en training in zowel jouw technisch-inhoudelijke skills als jouw soft-skills

Solliciteren
SelectivITy verzorgt voor deze procedure de werving en selectie. Een eventuele arbeidsovereenkomst zal direct met de opdrachtgever aangegaan worden. Wil je solliciteren op deze vacature of meer informatie ontvangen, dan kun je contact opnemen met Patricia van Giessen, IT Recruitment Consultant, telefoonnummer 06 – 2 765 08 37 of e-mailadres patricia.vangiessen@selectivity.nl.