Vacature Netwerk- / Systeembeheerder Veenendaal

DEZE VACATURE IS VERVULD

Egency
Egency is een automatiseringsbedrijf met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van (remote)beheer en software ontwikkeling. Egency wordt gekenmerkt door een informele, open cultuur. Werkplezier en streven naar excellentie en ruimte voor  initiatief  staan centraal. Egency is gevestigd te Veenendaal en beschikt over ongeveer 20 medewerkers.
Het klantenbestand van Egency bestaat m.n. uit MKB bedrijven in de regio Utrecht en Gelderland; bedrijven met max. 250 werkplekken. De klanten zijn zeer divers, waarbij Egency innovatieve projecten voor deze klanten uitvoert. Egency is snel groeiend en wil de komende jaren deze groei voortzetten. Vandaar dat SelectivITy namens Egency verantwoordelijk is voor de werving en selectie voor de vacature Netwerk- / Systeembeheerder.

Functie omschrijving Netwerk- / Systeembeheerder Veenendaal
Als Netwerk- / Systeembeheerder ben je in staat zelfstandig systemen en netwerken te beheren van klanten in het MKB. Je bent een echte troubleshooter die niet terugdeinst voor uitdagingen, je bent flexibel en hebt een commerciële instelling. Bij problemen houd je overzicht en zoek je net even verder om een oplossing te vinden. Je bent zelfstandig maar kan ook prima in een team functioneren. Je kent de operationele ITIL processen en zet deze waar nodig in binnen de beheersorganisatie. Vanzelfsprekend ben je voor de organisatie het aanspreekpunt voor technische vragen.
Kortom, ben je op zoek naar een uitdagende functie als Systeem-/Netwerkbeheerder waarbij je afwisselend werk zoekt van het ondersteunen van gebruikers tot het installeren en configureren van hardware en software, dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie-eisen Netwerk- / Systeembeheerder
•    Relevante HBO opleiding
•    Minimaal 2 jaar relevante werkervaring
•    Kennis en ervaring met o.a.  Microsoft Server 2008 / 2012, HyperV, Firewalls, switches en routers, Exchange 2010 en Remote Desktop Services
•    Bij voorkeur beschik je over diverse relevante certificeringen
•    Trouble shooting skills
•    Goede communicatieve vaardigheden en klantvriendelijk
•    Geen 9 tot 5 mentaliteit
•    Je woont bij voorkeur in de regio Utrecht / Gelderland

Arbeidsvoorwaarden Netwerk- / Systeembeheerder Veenendaal
Een dynamische werkomgeving waar plezier en openheid centraal staan en eigen initiatief beloond wordt. Verder een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder studie mogelijkheden.

Solliciteren
Wil je solliciteren op deze vacature of meer informatie ontvangen, dan kun je contact opnemen met Patricia van Giessen, IT Recruitment Consultant, telefoonnummer 06 – 2 765 08 37 of e-mailadres patricia.vangiessen@selectivity.nl.