Vacature .Net Developer Leusden

 

XCESS-logo

Onze opdrachtgever is XCESS expertise center, gevestigd te Leusden. Met zo’n 25 medewerkers verzorgt XCESS de software ontwikkeling voor klanten. Veelal betreffen dit maatwerkoplossingen op het Microsoft Platform, webportals middels DNN en koppelingen voor AFAS Profit.
SelectivITy is namens XCESS expertise center verantwoordelijk voor de werving en selectie voor de vacature .Net Developer Leusden.

Functie omschrijving .Net Developer
Als .Net Developer werk je in een team met collega’s aan de ontwikkeling van klantspecifieke oplossingen. Je werkt veelal aan een aantal projecten tegelijkertijd waarin je van begin tot einde een rol speelt in het project. Tevens vind je het leuk om contact te hebben met de klant en ben je in staat om een productdemonstratie te geven.
Er wordt o.a. gewerkt met Knockout JS, Angular JS, JSON en voor mobile app development wordt Xamarin gebruikt. Als CMS wordt DNN / Evoq gebruikt.

Functie-eisen .Net Developer
•    Je beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau
•    Je hebt plezier in het ontwikkelen van software en je bent in staat om op een creatieve wijze met problemen om te gaan
•    Je beschikt over kennis van het ontwikkelen van webtoepassingen
•    Je beschikt over kennis van .Net (C#) of een andere programmeertaal
•    Wij zijn zowel geïnteresseerd in junior, medior als senior ontwikkelaars

Arbeidsvoorwaarden .Net Developer Leusden  
Marktconform

Solliciteren
SelectivITy verzorgt voor deze procedure de werving en selectie. Een eventuele arbeidsovereenkomst zal direct met de opdrachtgever aangegaan worden. Wil je solliciteren op deze vacature of meer informatie ontvangen, dan kun je contact opnemen met Patricia van Giessen, IT Recruitment Consultant, telefoonnummer 06 – 2 765 08 37 of e-mailadres patricia.vangiessen@selectivity.nl.