Vacature .Net Developer Breda / Teteringen

DEZE VACATURE IS VERVULD

Opdrachtgever
Scorito.com bedenkt en ontwikkelt online sportspellen voor voetbal (EK/WK, Eredivisie), wielrennen (Tour de France) en tennis (Roland Garros, Wimbledon). Zij richten zichzelf daarbij zowel op de consumenten- als de zakelijke markt. Een belangrijk onderdeel van het bedrijf is de eigen website www.scorito.com. Op dit moment is Scorito.com de nummer 3 in Nederland, de ambitie is in 2014 uit te groeien tot marktleider en tevens de Belgische en Duitse markt te betreden. De doelstelling is om in 2018 meer dan 5 miljoen gebruikers te kunnen bedienen. Scorito is gevestigd nabij Breda (Teteringen), waar gewerkt wordt met een enthousiast team. SelectivITy is namens de opdrachtgever verantwoordelijk voor de werving en selectie voor de vacature .Net Developer Breda.

Functie omschrijving .Net Developer
Scorito.com is een kwalitatief hoogstaande website, waar ze nog grote plannen mee hebben, zoals nieuwe spellen (Formule1, Olympische Spelen) en het ontwikkelen van een whitelabelmodel voor internationale partners. We zijn op zoek naar twee developers die daar mede invulling aan kunnen geven en die in staat zijn om alle technische ins en outs van het bestaande platform in korte tijd eigen te maken. Het team waarmee je gaat werken is verantwoordelijk voor het gehele traject, van het conceptuele denkwerk tot en met het design en de implementatie. Je werkt ook nauw samen met het management.

Functie-eisen .Net Developer
Wij zijn op zoek naar intelligente mensen met een praktische inslag en een hoge mate van flexibiliteit. Dit zorgt ervoor dat iedereen elkaar sneller begrijpt, waardoor we sneller kunnen werken. Een afgeronde relevante opleiding is geen vereiste indien je dit compenseert met werkervaring. Van de medewerkers wordt een grote mate van zelfstandigheid en enthousiasme verwacht. Daar staat tegenover dat er veel ruimte is voor initiatief en een eigen invulling van de taken.
Daarnaast vragen wij:
– Ervaring met het ontwikkelen van webtoepassingen in .NET (C#, ASP.NET);
– Kennis van (X)HTML, CSS, Javascript/JQuery en SQL;
– Minimaal 3 jaar werkervaring

Arbeidsvoorwaarden .Net Developer
Wij bieden je een leuke baan bij een dynamisch, open, non-hiërarchisch, innovatief en resultaatgericht bedrijf. Wij ontwikkelen in-house en er heerst een informele professionele werksfeer. Bovendien kom je misschien wel op de meest rustgevende werkplek van Nederland te werken: een kantoorvilla in het bos! Naast een marktconforme beloning bieden we je de kans om direct invloed te hebben op het succes van een zeer ambitieuze club. Een 36-urige werkweek is bespreekbaar (één vrijdag per twee weken vrij).

Solliciteren
SelectivITy verzorgt voor deze procedure de werving en selectie. Een eventuele arbeidsovereenkomst zal direct met de opdrachtgever aangegaan worden. Wil je solliciteren op deze vacature of meer informatie ontvangen, dan kun je contact opnemen met Patricia van Giessen, IT Recruitment Consultant, telefoonnummer 06 – 2 765 08 37 of e-mailadres patricia.vangiessen@selectivity.nl.