Vacature Mobile App Developer Amersfoort

DEZE VACATURE IS VERVULD

Opdrachtgever
Onze opdrachtgever is een organisatie gespecialiseerd in o.a. merchandising en promotie voor A-merk fabrikanten. Voor de diverse projecten worden tevens Apps ingezet, zodat te allen tijde data en rapportages gemaakt en verstrekt kunnen worden middels het gebruik van PDA en Smartphone.
Gezien de groei van deze organisatie is SelectivITy namens de opdrachtgever verantwoordelijk voor de werving en selectie voor de vacature Mobile App Developer Amersfoort.

Functie omschrijving Mobile App Developer  
Als App Developer ben je verantwoordelijk voor zowel de ontwikkeling als het onderhoud van de diverse Apps. Je werkt hierbij samen in een team van 5 personen aan apps in iOS en Android.
Als App Developer vervul je een brede functie. Je bent in staat om de wensen van de klant te vertalen naar toepassingen in apps en resultaat dashboards. Je krijgt hierbij ook te maken met zaken als crowdsourcing om zodoende informatie te verzamelen uit het grote publiek.
In deze functie onderhoud je contact met de opdrachtgever, je directe collega’s, en backoffice ontwikkelaars. Bovendien train je de teams in het gebruik van de apps en verzorg je demo’s bij de klant.

Functie-eisen Mobile App Developer
•    Je beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau
•    Je beschikt over vergaande affiniteit en ervaring met Social Media, Mobile techniek en App ontwikkeling (iOS en Android)
•    Je beschikt over cijfermatig inzicht en analytische vaardigheden
•    Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden
•    Je bent ondernemend, resultaatgericht en een echte trendwatcher!

Arbeidsvoorwaarden Mobile App Developer Amersfoort
Marktconform

Solliciteren
SelectivITy verzorgt voor deze procedure de werving en selectie. Een eventuele arbeidsovereenkomst zal direct met de opdrachtgever aangegaan worden. Wil je solliciteren op deze vacature of meer informatie ontvangen, dan kun je contact opnemen met Patricia van Giessen, IT Recruitment Consultant, telefoonnummer 06 – 2 765 08 37 of e-mailadres patricia.vangiessen@selectivity.nl.