Vacature Lead Developer .Net Wormerveer


Onze opdrachtgever is A&A Capapcity. A&A Capacity is een ICT-bedrijf dat vanaf de oprichting is gevestigd in de Zaanstreek. A&A Capacity bedient bedrijven met ICT-diensten in de breedste zin van het woord. Voor de enterprise klanten voert het kleine ontwikkelteam de grootste opdrachten uit. Veelal complexe webapplicaties, mobile apps, webservices en systeemintegraties met o.a. SalesForce, Dynamics en Sharepoint.

Om de klanten de beste oplossingen te kunnen bieden, oriënteert A&A Capacity zich constant op nieuwe technieken en maken zij zich die zo snel mogelijk eigen. Momenteel hebben ze voor de frontend bijvoorbeeld gekozen voor Angular, maar Microsoft Blazor is al in onderzoek en lijkt zeer veelbelovend. (Azure) cloud services worden steeds belangrijker. Een goede ontwikkelaar is voor A&A Capacity dus iemand die zich nieuwe technologie snel eigen kan maken, al zijn ze erg Microsoft-georiënteerd en zullen het .NET Framework en daarbinnen de C# programmeertaal voorlopig nog een zeer prominente plaats behouden.

Gezien de groei van de organisatie is SelectivITy namens de opdrachtgever verantwoordelijk voor de werving en selectie voor de vacature Lead Developer .Net Wormerveer.

Functie omschrijving Lead Developer .Net
Binnen het ontwikkelteam is geen toegewezen expertise. Er is niet iemand die alleen maar databases opzet en een ander die alleen maar met de backend bezig is. Uiteraard doet iedereen binnen het team waar hij of zij het beste in is en wat het meeste plezier en voldoening geeft. Wel verwachten we dat elke ontwikkelaar all-round kennis heeft (in elk geval C#, SQL, HTML, CSS, XML, JSon, Javascript), object-georiënteerd kan denken en verstand heeft van dependency injection. Door de inzet van DevOps ben je nauw betrokken bij de realisatie en heb je prachtige tooling voor continuous delivery, continuous integration en (unit) tests ter beschikking.

Functie-eisen Lead Developer .Net
Voor het ontwikkelteam zijn we op zoek naar een lead developer die het team kan aansturen, zelf in contact treedt met de klant en die zorgt voor een tijdige oplevering die boven verwachting voldoet (het handelsmerk van A&A Capacity!). Als lead developer doe je daarbij ook code reviews van collega’s (de pull requests) en rapporteer je aan het management.

Arbeidsvoorwaarden Lead Developer .Net Wormerveer
A&A Capacity biedt je een marktconform salaris en bovendien een gezellige, open en flexibele werksfeer met goed verzorgde lunches. Kom jij hen versterken en word je onderdeel van het enthousiaste en gedreven team?

Solliciteren
SelectivITy verzorgt voor deze procedure de werving en selectie. Een eventuele arbeidsovereenkomst zal direct met de opdrachtgever aangegaan worden. Wil je solliciteren op deze vacature of meer informatie ontvangen, dan kun je contact opnemen met Patricia van Giessen, IT Recruitment Consultant, telefoonnummer 06 – 2 765 08 37 of e-mailadres patricia.vangiessen@selectivity.nl.