Vacature Junior Java Developer / Consultant Nijmegen en Randstad

DEZE VACATURE IS VERVULD

Opdrachtgever
Onze opdrachtgever is een ICT bedrijf, specialist op het gebied van online-marketing software. Het betreft een innovatief bedrijf met jonge, gedreven medewerkers. In totaal werken er zo’n 80 medewerkers.
Gezien de groei van het bedrijf is SelectivITy namens de opdrachtgever verantwoordelijk voor de werving en selectie voor de vacature Junior Java Developer / Consultant.

Functie omschrijving Junior Java Developer / Consultant
Het CMS van dit bedrijf faciliteert web-redacteuren bij het beheren van hun online kanalen, zoals websites, apps en social media. Het CMS is schaalbaar voor miljoenen bezoekers. Klanten zijn met name bedrijven die veel websites beheren, veel online bezoekers aantrekken of een intranet moeten ontsluiten voor een grote groep medewerkers.
Als Junior Java Developer / Consultant leer je in het opleidingstraject de producten, klanten en werkwijzen goed kennen. Je volgt diverse opleidingen en cursussen op het gebied van Scrum en Java. Je implementeert uitbreidingen van de software en helpt de klant om het CMS optimaal te gebruiken. Je configureert de software en implementeert de vormgeving. Je gaat zeer proactief te werk en denkt mee over verbeterpunten, kansen en wensen bij klanten.
Op termijn zul je als Junior Java Developer in de rol van Consultant minimaal 1 dag per week op het hoofdkantoor werken en de overige dagen op locatie bij klanten, overwegend in de Randstad.
Het betreft een functie in een open en informele omgeving met veel eigen verantwoordelijkheid.

Functie-eisen Junior Java Developer / Consultant
•    Je beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau
•    Je beschikt over 1 jaar relevante werkervaring
•    Kennis en ervaring met webdevelopment in Java en JSP
•    Kennis van HTML, CSWS, Javascript en SOAP is een pré
•    Je bent gedreven en communicatief vaardig

Arbeidsvoorwaarden Junior Java Developer / Consultant
Marktconform salaris, 29 vakantiedagen, reiskostenvergoeding of leaseauto.
Opleidingsplan gedurende 2 jaar.
Ruime doorgroeimogelijkheden naar functies als Technical Consultant, Business Consultant en R&D Engineer.

Solliciteren
SelectivITy verzorgt voor deze procedure de werving en selectie. Een eventuele arbeidsovereenkomst zal direct met de opdrachtgever aangegaan worden. Wil je solliciteren op deze vacature of meer informatie ontvangen, dan kun je contact opnemen met Patricia van Giessen, IT Recruitment Consultant, telefoonnummer 06 – 2 765 08 37 of e-mailadres patricia.vangiessen@selectivity.nl.