Vacature Junior Accountmanager ICT Utrecht

DEZE VACATURE IS VERVULD

Opdrachtgever
Onze opdrachtgever is internationaal bedrijf dat zich richt op o.a. infrastructuur oplossingen, consultancy, support en beheer. Hierbij ligt de focus op storage oplossingen.
Gezien de groei van de organisatie is SelectivITy namens de opdrachtgever verantwoordelijk voor de werving en selectie voor de vacature Junior Accountmanager Utrecht.

Functie omschrijving Junior Accountmanager
Als Accountmanager werk je in het Sales team samen met jouw collega’s en met de Pre-sales Consultants. Je bent verantwoordelijk voor het acquireren van nieuwe opdrachten en je zet jezelf neer als serieuze gesprekspartner voor de klant. Samen met het team analyseer je de vraagstukken van de klant en vertaal je deze in oplossingen aan de klant.

Functie-eisen Junior Accountmanager
Voor deze vacature zijn wij op zoek naar een gedreven junior die met enthousiasme, drive en commercieel gevoel te werk gaat.
• Je beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau (technisch of commerciële opleiding)
• Je beschikt over minimaal 2  jaar relevante werkervaring
• Je beschikt over aantoonbare affiniteit met ICT infrastructuren
• Je beschikt over een goed analytisch denkvermogen
• Je beschikt over een commerciële gedrevenheid, je bent pro-actief en een echte self-starter

Arbeidsvoorwaarden Junior Accountmanager Utrecht
Algemene indicatie Euro 35.000 – 45.000, plus bonus en lease-auto

Solliciteren
SelectivITy verzorgt voor deze procedure de werving en selectie. Een eventuele arbeidsovereenkomst zal direct met de opdrachtgever aangegaan worden. Wil je solliciteren op deze vacature of meer informatie ontvangen, dan kun je contact opnemen met Patricia van Giessen, IT Recruitment Consultant, telefoonnummer 06 – 2 765 08 37 of e-mailadres patricia.vangiessen@selectivity.nl.