Vacature Junior Accountmanager ICT Leusden

DEZE VACATURE IS VERVULD

Onze opdrachtgever is XCESS expertise center, gevestigd te Leusden. Met zo’n 25 medewerkers verzorgt XCESS de software ontwikkeling voor klanten. Veelal betreffen dit maatwerkoplossingen op het Microsoft Platform, webportals middels DNN en koppelingen voor AFAS Profit.
SelectivITy is namens XCESS expertise center verantwoordelijk voor de werving en selectie voor de vacature Junior Accountmanager ICT Software Solutions Leusden.

Functie omschrijving Junior Accountmanager ICT
Als Junior Accountmanager focus je je op het succesvol leren verkopen van klantspecifieke oplossingen. Je leert hoe je op een actieve wijze nieuwe klanten benadert en beheert. Je verdiept je in de klanten om hun bedrijfsprocessen goed te begrijpen en innovatieve ideeën te genereren. Door consultative selling en je ICT-expertise motiveer je de klanten om jouw oplossing te kiezen. Je werkt nauw samen met de ervaren Accountmanagers en doet zo ervaring en ideeën op.
Gedurende een half jaar word je intensief begeleid op het gebied van business to business sales en word je wegwijs gemaakt in solution sales binnen een ICT-omgeving. Een Persoonlijk OpleidingsPlan  wordt ingezet en is erop gericht om je competenties te verbeteren.

Functie-eisen Junior Accountmanager ICT
•    Je hebt minimaal een afgeronde opleiding HBO bv. HBO-CE
•    Je bent een echte doorzetter en je vindt het een uitdaging om klantspecifieke software te verkopen
•    Je beschikt over affiniteit met ICT en commercie
•    Je bent gedreven en enthousiast

Arbeidsvoorwaarden Junior Accountmanager ICT Software Solutions Leusden  
Marktconform

Solliciteren
SelectivITy verzorgt voor deze procedure de werving en selectie. Een eventuele arbeidsovereenkomst zal direct met de opdrachtgever aangegaan worden. Wil je solliciteren op deze vacature of meer informatie ontvangen, dan kun je contact opnemen met Patricia van Giessen, IT Recruitment Consultant, telefoonnummer 06 – 2 765 08 37 of e-mailadres patricia.vangiessen@selectivity.nl.