Vacature Java EE Architect / Developer Veenendaal

DEZE VACATURE IS VERVULD

Opdrachtgever
Onze opdrachtgever is een softwarehuis dat zich focust op één specifieke branche. Het bedrijf bestaat uit ongeveer 30 medewerkers en laat zich kenmerken door een hoge mate van betrokkenheid van de medewerkers zowel met de klant als met de collega’s onderling. Het pakket dat zij ontwikkelen wordt dagelijks gebruikt door zo’n 10.000 gebruikers. In specifieke onderdelen van deze branche is dit bedrijf de marktleider.
Gezien de groei van het bedrijf is SelectivITy namens de opdrachtgever verantwoordelijk voor de werving en selectie voor de vacature Java EE Architect / Developer Veenendaal.

Functie omschrijving Java EE Architect / Developer
Als Java EE Architect / Developer kom je op een afdeling van een 10-tal ervaren Java specialisten te werken. Je hebt een allround functie waarbij je zowel contacten onderhoudt met de Consultants alsook direct met de klant. Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van kwalitatief sterke technische Java EE systeemarchitectuur. Daarbij denk je mee over de gestelde functionele en niet-functionele eisen van de te ontwikkelen software. Je ontwerpt en implementeert kwalitatief hoogwaardige software. Het betreft zowel nieuwbouw van applicaties alsook specifieke projecten zoals integraties met systemen van de klant en het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten. De totale applicatie zal in de toekomst als een SaaS oplossing aangeboden worden aan de klanten.
Een aantal termen die jou als Java EE Architect / Developer hopelijk aan zullen spreken: Java, Spring, Spring Security, Hibernate, Apache CXF, Ehcache, Activiti, OSGi, Eclipse Virgo/Equinox, Vaadin. Verder wordt er gebruik gemaakt van Jira, Confluence, SVN, Maven, Nexus, Continuous Integration/test (Jenkins).

Functie-eisen Java EE Architect / Developer
•    Je beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau
•    Je beschikt over minimaal 5  jaar werkervaring met Java ontwikkeling
•    Ervaring in het ontwerpen, beschrijven en ontwikkelen van complexe web applicaties
•    Ervaring met (bij voorkeur) de volgende technieken: Spring, JPA, Hibernate, OSGI, CXF, JAX-RS, REST, SOAP, Maven, JUnit
•    Ervaring met (tenminste een van de volgende) applicatieservers: Tomcat, JBoss, Glassfish
•    Ervaring met (tenminste een van de volgende) databasesystemen: SQL Anywhere, MS SQL, MySQL, Oracle Software
•    Ervaring met (bij voorkeur) ontwikkelen middels Google Web Toolkit of een afgeleide daarvan
•    In het bezit van de volgende certificaten of bereid deze certificaten te gaan behalen:
Oracle Certificaat Expert: Java EE Web Services Developer en
Oracle Certificaat Master: Java EE Enterprise Architect

Arbeidsvoorwaarden Java EE Architect / Developer Veenendaal
Marktconform

Solliciteren
SelectivITy verzorgt voor deze procedure de werving en selectie. Een eventuele arbeidsovereenkomst zal direct met de opdrachtgever aangegaan worden. Wil je solliciteren op deze vacature of meer informatie ontvangen, dan kun je contact opnemen met Patricia van Giessen, IT Recruitment Consultant, telefoonnummer 06 – 2 765 08 37 of e-mailadres patricia.vangiessen@selectivity.nl.