Vacature Java Developer Zoetermeer

IFV-logo

DEZE VACATURE IS VERULD

Han Dataport is een dochteronderneming van het Instituut Fysieke Veiligheid (IFV). Han Dataport richt zich op de ontwikkeling van software voor de Nederlandse rampenbestrijding en crisismanagement. Deze wordt gebruikt door de verschillende hulpdiensten zoals de brandweer, ziekenhuizen en gemeenten. De software levert real-time communicatie gebaseerd op tekst en beeld om snelle en betrouwbare informatie over de situatie te kunnen verkrijgen.. Namens de opdrachtgever is SelectivITy verantwoordelijk voor de werving en selectie voor de vacature Java Developer.

Functie omschrijving Java Developer
De Java Developer werkt in een team met een 6-tal software ontwikkelaars, 2 applicatiebeheerders en een tester. Als  Java Developer ben je zowel verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten als ook het onderhoud van de applicatie. Je werkt zeer zelfstandig in een betrokken team waarbij je vanaf het ontwerp tot en met de implementatie en het onderhoud van de software een actieve rol vervult. Je krijgt te maken met een complexe omgeving waardoor het van belang is dat je analytisch sterk bent en goed abstract kunt denken.
Het resultaat van jouw werkzaamheden is zeer tastbaar, gezien het contact met de klant, die de door jou ontwikkelde software dagelijks gebruikt. Denk aan brandweerlieden en andere hulpverleners die hiermee werken. Je werkt actief mee aan een maatschappelijk relevant en technisch uitdagend product.

Functie-eisen Java Developer
•    Je beschikt over WO werk- en denkniveau
•    Je hebt bij voorkeur een technische studieachtergrond zoals Technische Informatica of
Technische Wiskunde
•    Je beschikt over programmeerervaring met Java of een andere OO programmeertaal
•    Kennis van JPA, Java Servlets, Eclipse, Glassfish, SQL, HTML / XSL is een pré
•    Kennis van ESB en SOA is een pré
•    Affiniteit met GIS is een pré
•    Je beschikt over een goed probleemoplossend vermogen
•    Je beheerst de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift

Arbeidsvoorwaarden Java Developer Zoetermeer
Marktconform

Solliciteren
SelectivITy verzorgt voor deze procedure de werving en selectie. Een eventuele arbeidsovereenkomst zal direct met de opdrachtgever aangegaan worden. Wil je solliciteren op deze vacature of meer informatie ontvangen, dan kun je contact opnemen met Patricia van Giessen, IT Recruitment Consultant, telefoonnummer 06 – 2 765 08 37 of e-mailadres patricia.vangiessen@selectivity.nl.