Vacature Java Developer / Consultant Nijmegen en Randstad

DEZE VACATURE IS VERVULD

Opdrachtgever
Onze opdrachtgever is een ICT bedrijf, specialist op het gebied van online-marketing software. Het betreft een innovatief bedrijf met jonge, gedreven medewerkers. In totaal werken er zo’n 80 medewerkers.
Gezien de groei van het bedrijf is SelectivITy namens de opdrachtgever verantwoordelijk voor de werving en selectie voor de vacature Java Developer / Consultant.

Functie omschrijving Java Developer / Consultant
Het CMS van dit bedrijf faciliteert web-redacteuren bij het beheren van hun online kanalen, zoals websites, apps en social media. Het CMS is schaalbaar voor miljoenen bezoekers. Klanten zijn met name bedrijven die veel websites beheren, veel online bezoekers aantrekken of een intranet moeten ontsluiten voor een grote groep medewerkers.
Als Java Developer / Consultant implementeer je zelfstandig uitbreidingen van de software en help je de klant om het CMS optimaal te gebruiken. Je bedenkt, ontwerpt en bouwt koppelingen met externe systemen. Je gaat zeer proactief te werk en signaleert problemen, verbeterpunten, kansen en wensen bij klanten.
De Java Developer werkt in de rol van Consultant minimaal 1 dag per week op het hoofdkantoor en de overige dagen op locatie bij klanten, overwegend in de Randstad.
Het betreft een functie in een open en informele omgeving met veel eigen verantwoordelijkheid.

Functie-eisen Java Developer / Consultant
•    Je beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau
•    Je beschikt over minimaal 3 jaar relevante werkervaring
•    Kennis en ervaring met webdevelopment in Java
•    Kennis van HTML, CSWS, Javascript en SOAP
•    Kennis van Dojo, OSGi en JQuery is een pré
•    Je bent communicatief vaardig en kunt goed zelfstandig werken

Arbeidsvoorwaarden Java Developer / Consultant
Marktconform salaris, 29 vakantiedagen, reiskostenvergoeding of leaseauto.

Solliciteren
SelectivITy verzorgt voor deze procedure de werving en selectie. Een eventuele arbeidsovereenkomst zal direct met de opdrachtgever aangegaan worden. Wil je solliciteren op deze vacature of meer informatie ontvangen, dan kun je contact opnemen met Patricia van Giessen, IT Recruitment Consultant, telefoonnummer 06 – 2 765 08 37 of e-mailadres patricia.vangiessen@selectivity.nl.