Vacature Java Developer

logoDEZE VACATURE IS VERVULD Onze opdrachtgever is Xlence Companies, een groeiend ICT bedrijf gevestigd te Hoevelaken. Xlence bestaat uit zo’n 30 man, met diensten zowel op het gebied van IT infrastructuur als Software Development. Een bedrijf met korte lijnen, relatief klein als bedrijf maar met grote technische uitdaging vanwege de complexiteit en diversiteit van de verschillende opdrachtgevers die vaak al jaren klant zijn van Xlence. Gezien de groei en focus die Xlence heeft op het onderdeel Software Ontwikkeling is SelectivITy namens Xlence verantwoordelijk voor de werving en selectie voor de vacature Java Developer.

Functieomschrijving Java Developer
Ben jij een Java Developer die de afgelopen jaren niet stil heeft gezeten. Zoek je afwisseling in je werkzaamheden en werk je graag met de nieuwste technieken aan innovatieve projecten? Grijp dan je kans en solliciteer bij XLence!
Als Java Developer bij XLence zijn je werkzaamheden veelzijdig en uitdagend. Je werkt aan boeiende projecten van klanten, zowel inhouse als op locatie.

Functie-eisen Java Developer
•    HBO/WO werk- en denkniveau
•    Relevante werkervaring met Java/JEE;
•    Ervaring met frameworks als Hibernate, Spring en AngularJS;
•    Ervaring met Tooling zoals Maven, Hudson/Jenkins, JUnit, Mockito, Jira, Git en Sonar;
•    Ervaring met Agile werken in een Scrum team;
•    Op de hoogte willen zijn en blijven van de nieuwe ontwikkelingen in je vakgebied;
•    Passie, gedrevenheid, teamplayer.

Arbeidsvoorwaarden Java Developer
Een afwisselende en uitdagende carriere bij een organisatie waar de medewerker centraal staat;
Op jouw wensen afgestemde primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden: lease auto, laptop, prestatie bonus, vakantiedagen, pensioen, opleidingen, conferenties en meer;
Prachtige doorgroei mogelijkheden;
Een compacte organisatie met korte lijnen.

Solliciteren
SelectivITy verzorgt voor deze procedure de werving en selectie. Een eventuele arbeidsovereenkomst zal direct met de opdrachtgever aangegaan worden. Wil je solliciteren op deze vacature of meer informatie ontvangen, dan kun je contact opnemen met Patricia van Giessen, IT Recruitment Consultant, telefoonnummer 06 – 2 765 08 37 of e-mailadres patricia.vangiessen@selectivity.nl.