Vacature Functioneel Beheerder Arnhem

DEZE VACATURE IS VERVULD

Opdrachtgever
Onze opdrachtgever betreft een overheidsorganisatie welke zorg draagt voor de veiligheid van de Nederlandse samenleving. De organisatie is gevestigd in Arnhem.
Specifiek voor het programma dat gericht is op de ondersteuning van een aantal centra bij het invullen van het aspect informatievoorziening is SelectivITy namens de opdrachtgever verantwoordelijk voor de werving en selectie voor de vacature Functioneel Beheerder.

Functie omschrijving Functioneel Beheerder  
De Functioneel Beheerder is,  in een team van 3 personen, landelijk verantwoordelijk voor het functioneren en het (laten) door ontwikkelen van het Landelijk Crisis Management Systeem en voor de ondersteuning van de Functioneel Beheerders van de 25 regio’s. Als Functioneel Beheerder coördineer je het proces rondom ingekomen wijzigingen, incidenten en vragen op een klantgerichte wijze en bewaak je hierbij de kaders van het programma. Je bent in staat om de verschillende centra en regio’s te ondersteunen bij het gebruik en de inrichting van het landelijk Crisis Management Systeem.  Je levert een inhoudelijke bijdrage aan het jaarplan van het programma en de meerjarenvisie en hebt oog voor innovatieve ontwikkelingen.
Gezien de samenstelling van het team zal de nadruk liggen op o.a. een stuk informatie analyse inclusief het schrijven van het Functioneel Ontwerp. Aangezien je landelijk werkzaam bent heb je vooral een coördinerende en samenvattende functie.
Een uitdagende vacature voor een flexibele persoonlijkheid die zich staande kan houden in een dynamische omgeving. De standplaats voor deze vacature betreft Arnhem. Echter, een groot deel van de tijd kan ook vanaf een andere locatie gewerkt worden of vanuit huis.

Functie-eisen Functioneel Beheerder
•    Je beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau
•    Je beschikt over aantoonbare ervaring in het beheren en het door-ontwikkelen van bedrijfskritische (‘mission critical’) applicaties
•    Aantoonbare ervaring in het opstellen en uitwerken van wijzigingsvoorstellen
•    Ruime ervaring in het optreden in overlegsituaties en het daarin toelichten en verdedigen van standpunten alsmede het doen van voorstellen
•    Ervaring in het begeleiden van processen
•    Zeer goede schriftelijke, sociale en communicatieve vaardigheden
•    Analytisch sterk
•    Kennis van BiSL
•    Kennis van GIS is een pré

Arbeidsvoorwaarden Functioneel Beheerder Arnhem  
Euro 40.000 – 61.500 o.b.v. een 36-urige werkweek

Solliciteren
SelectivITy verzorgt voor deze procedure de werving en selectie. Een eventuele arbeidsovereenkomst zal direct met de opdrachtgever aangegaan worden. Wil je solliciteren op deze vacature of meer informatie ontvangen, dan kun je contact opnemen met Patricia van Giessen, IT Recruitment Consultant, telefoonnummer 06 – 2 765 08 37 of e-mailadres patricia.vangiessen@selectivity.nl.