Vacature Functioneel Beheerder Arnhem

IFV-logo

DEZE VACATURE IS VERVULD

Onze opdrachtgever is het Instituut Fysieke Veiligheid (IFV). Het IFV draagt bij aan een veilige samenleving door het versterken van de veiligheidsregio’s en hun partners bij het professionaliseren van hun taken. Zij ontwikkelen en delen relevante kennis, hebben expertise voor het verwerven en beheren van gemeenschappelijk materieel en adviseren de betrokken besturen. Het motto hierbij is: signaleren en verbinden.

Binnen het IFV ondersteunt het programma Netcentrisch Werken de veiligheidsregio’s, het Nationaal Crisiscentrum (NCC), het Landelijk Operationeel Coördinatiecentrum (LOCC) en diverse crisispartners bij netcentrisch werken. Daarbij gaat het o.a. om het functioneel beheer van het Landelijk Crisis Management Systeem (LCMS). Het LCMS is voor de veiligheidsregio’s een vitaal systeem tijdens incidenten, rampen en crises. Naast de veiligheidsregio’s maakt een groeiend aantal netcentrisch werkende crisispartners – zoals waterschappen en acute zorgnetwerken – gebruik van een voor hen specifiek ingerichte omgeving van het LCMS.

Namens het IFV is SelectivITy verantwoordelijk voor de werving en selectie voor de vacature Landelijk Functioneel Beheerder LCMS voor 36 uur per week.

Functie omschrijving Functioneel Beheerder
De Functioneel Beheerder is,  in een team van 3 personen, landelijk verantwoordelijk voor het functioneren en het (laten) door ontwikkelen van het Landelijk Crisis Management Systeem en voor de ondersteuning van de Functioneel Beheerders van de veiligheidsregio’s en crisispartners. Als Functioneel Beheerder coördineer je het proces rondom ingekomen wijzigingen, incidenten en vragen op een klantgerichte wijze en bewaak je hierbij de kaders van het programma. Je bent in staat om de veiligheidsregio’s, het NCC, LOCC en crisispartners te ondersteunen bij het gebruik en de inrichting van het landelijk Crisis Management Systeem.  Je levert een inhoudelijke bijdrage aan het jaarplan van het programma en de meerjarenvisie, hebt oog voor innovatieve ontwikkelingen en levert een bijdrage aan de doorontwikkeling van het LCMS.
Gezien de samenstelling van het team zal de nadruk liggen op o.a. een stuk informatie analyse / business analyse.

Functie-eisen Functioneel Beheerder
•    Je beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau
•    Je beschikt over aantoonbare ervaring in het beheren en het door-ontwikkelen van bedrijfskritische (‘mission critical’) applicaties
•    Aantoonbare ervaring in het opstellen en uitwerken van wijzigingsvoorstellen
•    Ruime ervaring in het optreden in overlegsituaties en het daarin toelichten en verdedigen van standpunten alsmede het doen van voorstellen
•    Kennis van testen van informatiesystemen
•    Organisatorische en coördinerende vaardigheden, ervaring in projectleiding
•    Zeer goede schriftelijke, sociale en communicatieve vaardigheden
•    Analytisch sterk
•    Kennis van BiSL
•    Kennis van GIS is een pré

Arbeidsvoorwaarden Functioneel Beheerder Arnhem  
Schaal 11 BBRA (Euro 41.800 – 64.250 bruto per jaar o.b.v. een 36-urige werkweek)

Solliciteren
SelectivITy verzorgt voor deze procedure de werving en selectie. Een eventuele arbeidsovereenkomst zal direct met de opdrachtgever aangegaan worden. Wil je solliciteren op deze vacature of meer informatie ontvangen, dan kun je contact opnemen met Patricia van Giessen, IT Recruitment Consultant, telefoonnummer 06 – 2 765 08 37 of e-mailadres patricia.vangiessen@selectivity.nl.