Vacature Front End Web Application Developer Amsterdam

Home

DEZE VACATURE IS VERVULD
Onze opdrachtgever is HARMAN, producent van audio en infotainment. Het bedrijf ontwerpt en produceert audio-producten voor thuisgebruik, auto’s, evenementen en professionals. Bekend van o.a. de merknamen JBL, Harman Kardon en AKG.
SelectivITy is namens de opdrachtgever verantwoordelijk voor de werving en selectie voor de vacature Front End Web Application Developer. Deze vacature valt onder de divisie Lifestyle Audio.  Het betreft een fulltime functie met standplaats Amsterdam. Aangezien je onderdeel uitmaakt van een internationaal team is er de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken.

Functie omschrijving Front End Developer  
Deze vacature van Front End Developer focust zich o.a. op de doorontwikkeling van de webapplicatie my.martin.com. Dit betreft een webapplicatie, extern toegankelijk,  een portal gericht op de B2B waarbij bestaande klanten kunnen inloggen en bulkorders kunnen plaatsen.
Je hebt een zeer zelfstandige rol, waarbij je van begin tot eind verantwoordelijk bent voor de front end. Dit houdt in dat je zelf de contacten onderhoudt met de business en aan de hand van de door jou opgestelde requirements het ontwerp maakt voor het DynamicWeb CMS landscape.
Je ontwikkelt met C# Razor oplossingen binnen het DynamicWeb CMS framework en draagt zorg voor de interface m.b.v. HTML, CSS en JQuery. Je bent thuis in je vakgebied en je volgt nieuwe ontwikkelingen op de voet. Je denkt pro-actief mee en adviseert de business over de mogelijkheden. Tevens ben je verantwoordelijk voor de 3e lijns support.
Het web team is een internationaal team bestaande uit collega’s in de USA, Nederland, Denemarken en India.

Functie-eisen Front End Developer
•    Je beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau
•    Je beschikt over minimaal 3 jaar relevante werkervaring
•    Ervaring met ontwikkeling op het Microsoft platform, HTML, CSS en JQuery
•    Kennis van C# Razor, ASP.Net of C#
•    Kennis van Content Management Systemen zoals Dynamic Web CMS, Drupal of Umbraco
•    Je kunt goed zelfstandig werken, toont initiatief en bent pro-actief.
•    Je beschikt over een goede beheersing van de Engelse taal
•    Je bent bereid om een aantal keer per jaar naar het buitenland te reizen

Arbeidsvoorwaarden Front End Developer Amsterdam
Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Solliciteren
SelectivITy verzorgt voor deze procedure de werving en selectie. Een eventuele arbeidsovereenkomst zal direct met de opdrachtgever aangegaan worden. Wil je solliciteren op deze vacature of meer informatie ontvangen, dan kun je contact opnemen met Patricia van Giessen, IT Recruitment Consultant, telefoonnummer 06 – 2 765 08 37 of e-mailadres patricia.vangiessen@selectivity.nl.