Vacature Front-End Developer Zoetermeer

IFV-logo

Han Dataport is een dochteronderneming van het Instituut Fysieke Veiligheid (IFV). Han Dataport richt zich op de ontwikkeling van software voor de Nederlandse rampenbestrijding en crisismanagement. Deze wordt gebruikt door de verschillende hulpdiensten zoals de brandweer, ziekenhuizen en gemeenten. De software levert real-time communicatie gebaseerd op tekst en beeld om snelle en betrouwbare informatie over de situatie te kunnen verkrijgen. Namens de opdrachtgever is SelectivITy verantwoordelijk voor de werving en selectie voor de vacature Front-End Developer.

Functie omschrijving Front-End Developer
De Front-End Developer werkt in een team met een 6-tal software ontwikkelaars (waaronder 1 front-end ontwikkelaar), 2 applicatiebeheerders en een tester. Als  Front-End Developer ben je verantwoordelijk voor het moderniseren en verder ontwikkelen van de graphical user interface van één van de webapplicaties. Hierbij is het noodzakelijk dat je naast javascript en HTML ook aantoonbare kennis en ervaring hebt met ontwikkelen binnen AngularJS. Je werkt binnen een team van ontwikkelaars die gezamenlijk onze applicaties verder ontwikkelen. Er wordt gewerkt op basis van de SCRUM methodiek met maandelijkse sprints waarin nieuwe functionaliteit wordt ontwikkeld.
Het resultaat van jouw werkzaamheden is zeer tastbaar. De applicaties worden door duizenden gebruikers gebruikt en hebben een duidelijke maatschappelijke functie.Denk aan brandweerlieden en andere hulpverleners die met deze applicaties werken. Je werkt actief mee aan een maatschappelijk relevant en technisch uitdagend product.

Functie-eisen Front-End Developer
•    Je beschikt over HBO of universitaire IT opleiding
•    Aantoonbare werkervaring als front-end ontwikkelaar
•    Vereiste programmeerkennis: Javascript, HTML, CSS, AngularJS en JQuery
•    Bij voorkeur kennis en ervaring met: Node.js, Gulp, TypeScript en Sass
•    Bij voorkeur aantoonbaar gevoel voor het vorm geven van een GUI
•    Je beschikt over een goed probleemoplossend vermogen
•    Eigenschappen: bevlogen, flexibel, analytisch.

Arbeidsvoorwaarden Front-End Developer Zoetermeer
Marktconform

Solliciteren
SelectivITy verzorgt voor deze procedure de werving en selectie. Een eventuele arbeidsovereenkomst zal direct met de opdrachtgever aangegaan worden. Wil je solliciteren op deze vacature of meer informatie ontvangen, dan kun je contact opnemen met Patricia van Giessen, IT Recruitment Consultant, telefoonnummer 06 – 2 765 08 37 of e-mailadres patricia.vangiessen@selectivity.nl.