Vacature Eerste Lijn Support Analyst Amsterdam

Hogan_Lovells_logo.svg

DEZE OPDRACHT IS VERVULD

 

Opdrachtgever
Hogan Lovells behoort tot de grootste internationale advocatenkantoren ter wereld. Wereldwijd werken er ruim 2500 juristen bij Hogan Lovells, waarvan circa 45 advocaten, (kandidaat-) notarissen en fiscalisten aan de Keizersgracht in Amsterdam. Zij leveren juridische diensten aan het nationale en internationale bedrijfsleven, hierbij ondersteund door diverse stafafdelingen en het secretariaat. In een open en collegiale sfeer worden kwalitatief hoogstaande diensten verleend. Vanuit het kantoor in Amsterdam werken in totaal zo’n 100 medewerkers. Het kantoor ligt in het centrum van Amsterdam en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. SelectivITy is namens Hogan Lovells verantwoordelijk voor de werving en selectie voor de vacature van Eerste Lijn Support Analyst.

Functieomschrijving Eerste Lijn Support Analyst
De afdeling IT bestaat uit een gemotiveerd team van 4 medewerkers en vormt een belangrijke schakel binnen de internationale IT organisatie.
Je werkt nauw samen met je collega 2e Lijn Support Analyst. Samen draag je zorg voor de dagelijkse ondersteuning van alle ICT gerelateerde zaken voor het kantoor in Amsterdam; zo’n 100 werkplekken. Je levert support op de applicaties (voornamelijk office applicaties), de desktops/laptops, printers en mobiele telefoons. Je hebt veel contact met alle collega’s binnen het bedrijf en voor het werkplekbeheer spreek je de gebruikers ook op hun werkplek. Wanneer er een vergadering is, zorg jij ervoor dat alle ondersteunende ICT zaken geregeld zijn, zoals bijvoorbeeld het voorbereiden van een video conference systeem. Kortom, een veelzijdige, ondersteunende functie voor een pro-actieve, enthousiaste support medewerker.

Functie-eisen Eerste Lijn Support Analyst
In deze functie is het belangrijk dat je plezier hebt in het zelfstandig uitvoeren van verschillende taken. Het is daarbij essentieel dat je analytisch en logisch kunt denken, nauwkeurig bent en de verantwoordelijkheid neemt om je eigen werk te controleren. Daarnaast is het belangrijk dat je stressbestendig bent en op hectische momenten het overzicht weet te bewaren en dienstverlenend en tactvol blijft. Omdat je in een team werkt verwachten we dat je collegiaal en flexibel bent en communicatief sterk. Daarnaast beschik je over de volgende kennis:
•    Minimaal een afgeronde MBO ICT niveau 4 opleiding
•    MS Office 2010 applicaties, Windows 7 (en 10), basiskennis van Active Directory
•    Kennis van mobiele telefonie en hardware kennis van desktops, laptops, printers en scanners
•    Kennis van e-mail omgeving en SMTP proces
•    Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal
•    Kennis van document management systemen is een pré
•    Basiskennis van Windows servers is een pré
•    Kennis van Citrixomgeving is een pré
•    ITIL v3 en/of Prince2 is een pré
•    Kennis van MS Lync en Cisco video conference systemen is een pré

Arbeidsvoorwaarden Eerste Lijn Support Analyst Amsterdam
Marktconform

Solliciteren
SelectivITy verzorgt voor deze procedure de werving en selectie. Een eventuele arbeidsovereenkomst zal direct met de opdrachtgever aangegaan worden. Wil je solliciteren op deze vacature of meer informatie ontvangen, dan kun je contact opnemen met Patricia van Giessen, IT Recruitment Consultant, telefoonnummer 06 – 2 765 08 37 of e-mailadres patricia.vangiessen@selectivity.nl.