Vacature DNN Developer Leusden

 

XCESS-logo

Onze opdrachtgever is XCESS expertise center, gevestigd te Leusden. Met zo’n 25 medewerkers verzorgt XCESS de software ontwikkeling voor klanten. Veelal betreffen dit maatwerkoplossingen op het Microsoft Platform, webportals middels DNN en koppelingen voor AFAS Profit.
SelectivITy is namens XCESS expertise center verantwoordelijk voor de werving en selectie voor de vacature DNN Developer Leusden.

Functie omschrijving DNN Developer
Als DNN Developer werk je in een team met collega’s aan de ontwikkeling van klantspecifieke oplossingen in DNN/Evoq. Je ontwikkelt geavanceerde websites, webportals en maatwerk webtoepassingen met DNN als basis. Tevens is er de mogelijkheid om mobile business apps te ontwikkelen met Xamarin.

Functie-eisen DNN Developer
•    Je beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau
•    Je hebt plezier in het ontwikkelen van software en je bent in staat om op een creatieve wijze met problemen om te gaan
•    Je beschikt over kennis van het ontwikkelen van webtoepassingen
•    Je beschikt over kennis van DNN of ASP.Net / C# en je wilt je verdiepen in DNN
•    Wij zijn zowel geïnteresseerd in junior, medior als senior ontwikkelaars

Arbeidsvoorwaarden DNN Developer Leusden  
Marktconform

Solliciteren
SelectivITy verzorgt voor deze procedure de werving en selectie. Een eventuele arbeidsovereenkomst zal direct met de opdrachtgever aangegaan worden. Wil je solliciteren op deze vacature of meer informatie ontvangen, dan kun je contact opnemen met Patricia van Giessen, IT Recruitment Consultant, telefoonnummer 06 – 2 765 08 37 of e-mailadres patricia.vangiessen@selectivity.nl.