Vacature Developer Apex Amsterdam

 

 

DEZE VACATURE IS VERVULD

Opdrachtgever
Onze opdrachtgever is Gen25, gevestigd te Amsterdam. Gen25 is een jong en vooruitstrevend bedrijf dat bestaat uit momenteel 14 medewerkers.
Gen25 ontwikkelt webapplicaties, portals en interactieve websites voor een diversiteit aan klanten. Het bedrijf is gespecialiseerd in het koppelen van verschillende systemen zoals CRM, financiële applicaties, kassa- en beveiligingssystemen. Als business partner van Salesforce.com en Heroku worden de applicaties veelal op deze platforms ontwikkeld.
Gezien de groei van het bedrijf is SelectivITy namens Gen25 verantwoordelijk voor de werving en selectie voor de vacature Apex Developer Amsterdam.

Functieomschrijving Apex Developer Amsterdam
De Apex Developer komt te werken in een creatief en gedreven team waarin kennis, ervaringen en talent met elkaar worden gedeeld. Hierbij hoort uiteraard een persoonlijke en zelfstandige aanpak waar ruimte is voor iedereen zijn persoonlijke manier. Dit stelt het team in staat om de verwachtingen van de klant te overtreffen. Als software developer werk je mee aan verschillende Salesforce-systemen die constant verbeterd worden om de groei van de klanten bij te houden. Jij draagt zorg voor een functionele oplossing waarbij de code die jij schrijft kwalitatief hoogstaand, uitbreidbaar en vooral ook onderhoudbaar is.

Functie-eisen Apex Developer
•    HBO/WO werk- en denkniveau
•    Vaardig in Apex en/of Java
•    Ervaring in data-integraties en webservices
•    Front-end skills zijn een pré
•    Ondernemend, resultaatgericht en leergierig.

Aangezien wij op zoek zijn naar meerdere Apex Developers is er ruimte om in te stromen op junior, medior of senior niveau.

Arbeidsvoorwaarden Apex Developer Amsterdam
Marktconform en opleidingsbudget beschikbaar

Solliciteren
SelectivITy verzorgt voor deze procedure de werving en selectie. Een eventuele arbeidsovereenkomst zal direct met de opdrachtgever aangegaan worden. Wil je solliciteren op deze vacature of meer informatie ontvangen, dan kun je contact opnemen met Patricia van Giessen, IT Recruitment Consultant, telefoonnummer 06 – 2 765 08 37 of e-mailadres patricia.vangiessen@selectivity.nl.