Vacature Functioneel Datamanager Geo Zoetermeer

IFV-logo

DEZE VACATURE IS VERVULD

Onze opdrachtgever is het Instituut Fysieke Veiligheid (IFV). Het IFV draagt bij aan een veilige samenleving door het versterken van de veiligheidsregio’s en hun partners bij het professionaliseren van hun taken. Zij ontwikkelen en delen relevante kennis, hebben expertise voor het verwerven en beheren van gemeenschappelijk materieel en adviseren de betrokken besturen. Het motto hierbij is: signaleren en verbinden.
Het IFV heeft in opdracht van het Veiligheidsberaad het programma Geo ingericht, waarbij o.a. geodata wordt geleverd aan de veiligheidsregio’s.
Namens het IFV is SelectivITy verantwoordelijk voor de werving voor de vacature van Functioneel Datamanager Geo voor dit programma voor 28 tot 36 uur per week. De standplaats is Zoetermeer.

Functie omschrijving Functioneel Datamanager Geo
De rol van functioneel datamanager Geo kent een extern en een intern gerichte component. Deze worden door verschillende functionarissen ingevuld.
De huidige vacature betreft de Functioneel Datamanager Geo intern gericht.
De intern gerichte functionaris richt zich met name op het prepareren van de ontvangen geodatasets en het verrijken, combineren en publiceren van de geodata op de door de veiligheidsregio’s gewenste wijze.

Functie-eisen Functioneel Datamanager Geo
•    Hbo+ werk- en denkniveau.
•    Succesvol afgeronde hbo-opleiding geomatics of vergelijkbaar.
•    Bij voorkeur enkele jaren (recente) ervaring in een vergelijkbare functie.
•    Bij voorkeur aantoonbare affiniteit met het werken in openbare orde en veiligheid.
Competenties
•    Communicatief vaardig in projectteamverband.
•    Accuraat. In geodata zitten de ‘angels’ vaak in heel kleine hoekjes.
•    Flexibel. Bij het verwerken en publiceren van geodata geldt vaak: als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan.

Arbeidsvoorwaarden Functioneel Datamanager Geo Zoetermeer
Indicatie bruto maandsalaris Euro 3.000 – Euro 4.600 o.b.v. 36 uur per week.

Solliciteren
SelectivITy verzorgt voor deze procedure de werving en selectie. Een eventuele arbeidsovereenkomst zal direct met de opdrachtgever aangegaan worden. Wil je solliciteren op deze vacature of meer informatie ontvangen, dan kun je contact opnemen met Patricia van Giessen, IT Recruitment Consultant, telefoonnummer 06 – 2 765 08 37 of e-mailadres patricia.vangiessen@selectivity.nl.