Vacature C#.Net Ontwikkelaar Zaanstad

DEZE VACATURE IS VERVULD

Opdrachtgever
Onze opdrachtgever is een jong en flexibel ICT bedrijf dat haar klanten voorop stelt. Zij streven er naar de kantoorautomatisering van klanten zo stabiel en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en te houden. Zij bieden een brede dienstverlening waaronder applicatieontwikkeling, systeem- en netwerkbeheer en Clouddiensten. Namens de opdrachtgever is SelectivITy verantwoordelijk voor de werving en selectie voor de vacature C#.Net Ontwikkelaar.

Functieomschrijving C# .Net Ontwikkelaar
Voor de uitbreiding van het ontwikkelteam zijn wij op zoek naar een ervaren C# ontwikkelaar.  Ben je gemotiveerd en leergierig? Onze opdrachtgever zoekt een ontwikkelaar die geen enkele uitdaging uit de weg zal gaan. De opdrachten zijn zeer uiteenlopend qua complexiteit en omvang. Web (MVC) en Windows applicaties maar ook mobile apps en systeemintegraties met behulp van Microsoft BizTalk komen op je pad. Hierbij kan het zowel gaan om de eigen applicaties als applicaties gemaakt voor de klanten.
Wij zoeken kandidaten die:
– zich breed willen ontwikkelen;
– zich – soms tegelijk – met verschillende ontwikkelprojecten bezig willen en kunnen houden;
– gemotiveerd zijn en een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben;
Door een goede inwerkprocedure en het aanbieden van de juiste trainingen, wordt ervoor gezorgd dat je een nog bredere kennis krijgt.

Functie-eisen C# .Net Ontwikkelaar
– Minimaal 3 jaar ervaring als .NET Developer waarvan 1 jaar met het ontwikkelen van applicaties in C# .Net;
– Kennis van object georiënteerd programmeren;
– Kennis van HTML, CSS en javascript;
– Kennis van T-SQL (SQL Server);
– Kennis van de Engelse taal.
De volgende ervaring is een pré:
– BizTalk (2006 of hoger);
– XML en XSL (XPath);
– MVC i.c.m. het Razor Framework;
– LinQ.

Arbeidsvoorwaarden C#.Net Ontwikkelaar Zaanstad
Binnen deze functie krijg je een goed salaris, veel vrijheid, goede opleidingsmogelijkheden, een bonusregeling en uiteraard een goede werksfeer binnen een jong team.

Solliciteren
SelectivITy verzorgt voor deze procedure de werving en selectie. Een eventuele arbeidsovereenkomst zal direct met de opdrachtgever aangegaan worden. Wil je solliciteren op deze vacature of meer informatie ontvangen, dan kun je contact opnemen met Marla Mollee, IT Recruitment Consultant, telefoonnummer 06 – 52593867 of e-mailadres marla.mollee@selectivity.nl.