Vacature Systeem-/Applicatiebeheerder Zoetermeer

IFV-logo

DEZE VACATURE IS VERVULD

Onze opdrachtgever is het Instituut Fysieke Veiligheid (IFV). Het IFV draagt bij aan een veilige samenleving door het versterken van de veiligheidsregio’s en hun partners bij het professionaliseren van hun taken.
De afdeling Informatiesystemen ontwikkelt en beheert meerdere applicaties die in de dagelijkse praktijk worden gebruikt bij crisis- en rampenbestrijding. Met behulp van deze applicaties zijn hulpdiensten beter in staat om samen informatie te delen en samen acties af te stemmen in het geval van grootschalige incidenten.
Namens het IFV is SelectivITy verantwoordelijk voor de werving voor de vacature van Systeem-/Applicatiebeheerder voor de afdeling InfoSys. De standplaats is Zoetermeer.

Functieomschrijving Systeem-/Applicatiebeheerder
Als systeem- en applicatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van verschillende applicaties. Vanuit je expertrol ben je adviseur van de business en neem je deel aan projecten. Je signaleert technische storingen, onvolkomenheden en structurele fouten in de applicatie en lost deze op.
Je bewaakt de applicatiearchitectuur en referentiearchitectuur en geeft advies aan de functioneel applicatiebeheerders en de applicatie-eigenaren over door te voeren wijzigingen. Gezamenlijk stellen jullie de Request for Change (RfC’s) op. Tevens lever je een bijdrage aan de vernieuwing en verbetering van de applicaties.
Daarnaast test je en bewaak je de kwaliteit van de applicaties en hou je functionele en technische systeem-documentatie up to date. Je lost storingen en foutmeldingen op en informeert je gebruikers. Samen met je collega’s zorg je voor optimale ondersteuning van de gebruikers van de applicaties.

Functie-eisen Systeem-/Applicatiebeheerder
•    Je beschikt over HBO werk- en denkniveau.
•    Aantoonbare werkervaring als Applicatie Beheerder in een Linux omgeving
•    Bij voorkeur kennis en ervaring met:
o    CentOS
o    Postgresql met PostGIS extensie (pre)
o    MySQL
o    Glassfish J2EE server
o    Apache http server
o    QGis
o    Beschrijven van technische how to’s
o    Beantwoorden van 2de en 3de lijns vragen
o    SLD (Style Language Description)
o    IV
•    Eigenschappen: bevlogen, flexibel, analytisch.

Arbeidsvoorwaarden Systeem-/Applicatiebeheerder Zoetermeer
Een uitdagende functie binnen een stimulerende en collegiale werkomgeving. Marktconform salaris (afhankelijk van achtergrond en werkervaring) en goede secondaire arbeidsvoorwaarden. Een 40-urige werkweek (32 uur is bespreekbaar).

Solliciteren
SelectivITy verzorgt voor deze procedure de werving en selectie. Een eventuele arbeidsovereenkomst zal direct met de opdrachtgever aangegaan worden. Wil je solliciteren op deze vacature of meer informatie ontvangen, dan kun je contact opnemen met Patricia van Giessen, IT Recruitment Consultant, telefoonnummer 06 – 2 765 08 37 of e-mailadres patricia.vangiessen@selectivity.nl.