Vacature Applicatiebeheerder ERP Barneveld

logo

DEZE VACATURE IS VERVULD
Onze opdrachtgever is Moba. Moba is ‘s werelds toonaangevende fabrikant van machines voor het sorteren, verpakken en verwerken van eieren. Het hoofdkantoor van Moba is gevestigd in Barneveld. In Barneveld werken circa 500 medewerkers aan de ontwikkeling, productie, verkoop en service van de machines. Daarnaast zijn er servicekantoren in  Amerika, Maleisië, Japan, China, Engeland en Duitsland. Het hele internationale team bestaat uit meer dan 700 collega’s. Met kantoren en een wereldwijd netwerk van agenten is Moba actief in meer dan 60 landen.
Moba is een innovatief bedrijf met ruime groeimogelijkheden en ambitie voor de toekomst. Gezien deze groei is SelectivITy namens de opdrachtgever verantwoordelijk voor de werving en selectie voor de vacature Applicatiebeheerder ERP te Barneveld.

Functie omschrijving Applicatiebeheerder ERP  
De IT afdeling bestaat momenteel 3 Netwerk-/Systeembeheerders en 2 Applicatiebeheerders. Deze vacature is ter aanvulling van dit team.
Op een aantal locaties wordt inmiddels gewerkt met Infor / LN. Dit ERP systeem wordt de komende tijd verder uitgerold in landen als Japan, China en Maleisië. Dit levert uiteraard extra werk op voor het team van  Applicatiebeheerders.
Daarnaast liggen er nog veel uitdagingen voor de afdeling in de planning aangezien ook BI de nodige aandacht zal krijgen, er een nieuw CRM pakket gebruikt zal gaan worden en tevens een nieuwe beheeromgeving van de levenscyclus van machines in gebruik genomen zal worden.
Kortom, een diversiteit aan projecten in de nabije toekomst als logische gevolg op de groei die Moba als marktleider op de internationale markt maakt.
Als  Applicatiebeheerder is het belangrijk dat je  begrijpt hoe de bedrijfsprocessen in een productieomgeving verlopen zodat je een goede sparringpartner bent voor je collega’s en mee kunt denken in oplossingen.

Functie-eisen Applicatiebeheerder ERP
•    Je beschikt over HBO werk- en denkniveau
•    Je beschikt over minimaal 5  jaar relevante werkervaring
•    Kennis en ervaring met het werken met ERP Systemen
•    Kennis van de bedrijfsprocessen in een productieomgeving (assemblage, fabricage, etc.)
•    Goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift
•    Je bent communicatief sterk en beschikt over een klant- en resultaatgerichte instelling, met daarbij een goed gevoel van eigenaarschap

Arbeidsvoorwaarden Applicatiebeheerder ERP Barneveld
Inschaling afhankelijk van kennis en ervaring.
27 Vakantiedagen, 13 ADV dagen
10% Eindejeaarsuitkering

Solliciteren
SelectivITy verzorgt voor deze procedure de werving en selectie. Een eventuele arbeidsovereenkomst zal direct met de opdrachtgever aangegaan worden. Wil je solliciteren op deze vacature of meer informatie ontvangen, dan kun je contact opnemen met Patricia van Giessen, IT Recruitment Consultant, telefoonnummer 06 – 2 765 08 37 of e-mailadres patricia.vangiessen@selectivity.nl.