Vacature Accountmanager IT Leusden

Onze opdrachtgever is XCESS expertise center, gevestigd te Leusden. Met zo’n 25 medewerkers verzorgt XCESS de software ontwikkeling voor middelgrote en grote organisaties. Veelal betreffen dit webapplicaties, AFAS koppelingen en addons en systeemintegratie in brede zin. SelectivITy is namens XCESS expertise center verantwoordelijk voor de werving en selectie voor de vacature Accountmanager IT.

Functie omschrijving Accountmanager IT
Als Accountmanager focus je je op het succesvol verkopen van zowel standaard en maatwerk software oplossingen. Je hebt contact met een diversiteit aan organisaties door heel Nederland binnen de commerciële sector, overheid, zorg en goede doelen. Je richt je zowel op nieuwe klanten alsook op cross-selling bij bestaande klanten. Je werkt in een hecht Sales & Marketingteam. Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van leads tot en met het binnenhalen van de opdracht. Je verdiept je in de klanten om hun bedrijfsprocessen goed te begrijpen en innovatieve ideeën te genereren. Door consultative selling en je ICT-expertise motiveer je de klanten om jouw oplossing te kiezen.

Functie-eisen Accountmanager IT
Wij zijn op zoek naar een Sales Consultant / Accountmanager IT die beschikt over:
• HBO werk- en denkniveau
• 3 tot 5 jaar commerciële ervaring met ICT software oplossingen
• Doorzettingsvermogen en gedrevenheid;
• Kennis van ERP software (bijvoorbeeld AFAS) is een pré

Arbeidsvoorwaarden Accountmanager IT Leusden
Indicatie bruto maandsalaris Euro 2.500 – Euro 4.000 plus bonus plus mobiliteitsbudget / lease-auto.
Een uitdagende en afwisselende functie met klanten en prospects binnen een grote variatie aan branches.

Solliciteren
SelectivITy verzorgt voor deze procedure de werving en selectie. Een eventuele arbeidsovereenkomst zal direct met de opdrachtgever aangegaan worden. Wil je solliciteren op deze vacature of meer informatie ontvangen, dan kun je contact opnemen met Patricia van Giessen, IT Recruitment Consultant, telefoonnummer 06 – 2 765 08 37 of e-mailadres patricia.vangiessen@selectivity.nl.