Vacature Accountmanager ICT Leusden

DEZE VACATURE IS VERVULD

Onze opdrachtgever is XCESS expertise center, gevestigd te Leusden. Met zo’n 25 medewerkers verzorgt XCESS de software ontwikkeling voor klanten. Veelal betreffen dit maatwerkoplossingen op het Microsoft Platform, webportals middels DNN en koppelingen voor AFAS Profit.
SelectivITy is namens XCESS expertise center verantwoordelijk voor de werving en selectie voor de vacature Accountmanager ICT Software Solutions Leusden.

Functie omschrijving Accountmanager ICT
Als Accountmanager focus je je op het succesvol verkopen van klantspecifieke oplossingen. Door acquisitie zorg je voor nieuwe klanten die je begeleidt. Je verdiept je in de klanten om hun bedrijfsprocessen goed te begrijpen en innovatieve ideeën te genereren. Door consultative selling en je ICT-expertise motiveer je de klanten om jouw oplossing te kiezen. Je werkt nauw samen met de goed opgeleide ontwikkelaars, designers en projectleiders om ervoor te zorgen dat de implementatie een succes wordt!

Functie-eisen Accountmanager ICT
•    Je beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau
•    Je hebt minimaal 3 jaar commerciële ervaring met ICT software oplossingen
•    Je bent een echte doorzetter en je vindt het een uitdaging om klantspecifieke software te verkopen
•    Ervaring met het verkopen van weboplossingen is een pré

Arbeidsvoorwaarden Accountmanager ICT Software Solutions Leusden  
Marktconform, bonus plus lease-auto

Solliciteren
SelectivITy verzorgt voor deze procedure de werving en selectie. Een eventuele arbeidsovereenkomst zal direct met de opdrachtgever aangegaan worden. Wil je solliciteren op deze vacature of meer informatie ontvangen, dan kun je contact opnemen met Patricia van Giessen, IT Recruitment Consultant, telefoonnummer 06 – 2 765 08 37 of e-mailadres patricia.vangiessen@selectivity.nl.