Opdrachtgevers

ICT Werving en Selectie
SelectivITy verzorgt voor haar opdrachtgevers het werving- en selectietraject van ICT medewerkers en bemiddelt voor functies met uitzicht op een vast dienstverband. Het is daarom voor de opdrachtgever van belang dat een kandidaat naast de juiste technische bagage tevens de juiste persoonlijke vaardigheden bezit en past in de cultuur van de organisatie. Onze opdrachtgevers merken dat een goede invulling van deze aspecten het afbreukrisico verkleint en het verloop in de organisatie beperkt.

De ICT arbeidsmarkt en ICT vacatures zijn veelal specialistisch van aard. SelectivITy biedt een toegevoegde waarde door haar focus op deze specifieke doelgroep.

Werkwijze bij de ICT werving en selectie
Onze procedure start met het doorspreken van uw organisatie en het functieprofiel bij u op locatie. Op basis van deze informatie komen we gezamenlijk tot een besluit hoe het werving– en selectieproces verder wordt ingericht en houden we rekening met uw specifieke eisen en wensen.
Een eerste screening van CV’s van kandidaten die mogelijk in aanmerking komen voor de functie wordt door ons verzorgd. Vervolgens spreken wij de kandidaten persoonlijk alvorens een selectie van hen aan u voor te stellen. Ook in de vervolgstappen kunt u op de ondersteuning van SelectivITy rekenen: SelectivITy blijft het gehele traject betrokken tot en met het moment dat daadwerkelijk tot een arbeidsovereenkomst wordt overgegaan. In overleg met u als opdrachtgever houden wij graag contact met onze kandidaten om te ervaren hoe iemand zijn plaats binnen de organisatie vindt en zich verder ontwikkelt binnen het bedrijf.

De fee die voor dit traject in rekening wordt gebracht is op basis van `no cure, no pay`.

Uw volledig Recruitmentproces uit handen?
Wilt u zich volledig focussen op uw eigen business en heeft u interesse om uw gehele recruitmentproces uit te besteden, dan kan SelectivITy hierin uw partner zijn. Uw ICT vacatures zijn ons specialisme. Het gehele recruitmentproces voor de overige vacatures kan SelectivITy in samenwerking met partnerbureaus voor u verzorgen. SelectivITy blijft hierbij uw aanspreekpunt voor het gehele proces.

Uiteraard lichten wij de volledige werkwijze graag toe in een persoonlijk gesprek. Wij nodigen u uit daarvoor contact met ons op te nemen.