Kandidaten

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de ICT?
SelectivITy is een werving- en selectiebureau en specialist op het gebied van ICT vacatures.
Wij zijn ervaren in het plaatsen van ICT medewerkers op functies binnen het volledige spectrum van de ICT: systeembeheer, ontwikkeling,  architectuur, applicatiebeheer, informatie-analyse, projectmanagement, ict-management en sales/accountmanagement.
Over het algemeen hebben de kandidaten een HBO/WO achtgrond en beschikken zij over een aantal jaren werkervaring.
Heb jij minimaal een HBO werk- en denkniveau en ervaring in de ICT en ben je op zoek naar een nieuwe baan? Klik dan op één van de functies in het menu aan de rechterzijde.

Mocht je op dit moment geen ICT vacature treffen die je belangstelling heeft, dan kun je ook altijd een open sollicitatie sturen. Wij komen graag met jou in contact en wellicht kunnen wij in de nabije toekomst iets voor elkaar betekenen.

Hoe werkt de sollicitatieprocedure bij SelectivITy?
Ten eerste mag je van SelectivITy altijd naar aanleiding van je sollicitatie een reactie verwachten. Je gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld.

SelectivITy hecht veel waarde aan een goed contact met de kandidaten. Aangezien een goede match tussen opdrachtgever en kandidaat alleen tot stand kan komen als naast de feitelijke functie-eisen tevens de persoonlijke vaardigheden aansluiten, zal SelectivITy je eerst persoonlijk willen spreken. Dit gesprek wordt op locatie gevoerd en is afhankelijk van de regio waarin de opdrachtgever is gevestigd. Uiteraard is het mogelijk om in overleg een andere locatie overeen te komen.
Tijdens dit gesprek wordt de gelegenheid geboden jouw eventuele vragen over de functie en de opdrachtgever te beantwoorden. Tevens zullen wij in dit gesprek ingaan op jouw achtergrond en persoonlijkheid om te beoordelen in hoeverre jouw profiel aansluit bij de wensen van de opdrachtgever.

Ook nadat je bent voorgesteld aan de opdrachtgever, blijven wij in nauw contact met je staan. SelectivITy blijft gedurende het gehele werving- en selectietraject verantwoordelijk voor de procedure. Bij een succesvolle bemiddeling zal de opdrachtgever een contract aanbieden, waarna de werkzaamheden van SelectivITy  zijn afgerond. In overleg met de opdrachtgever houden wij graag contact met onze kandidaten om te ervaren hoe iemand zijn plaats binnen de organisatie vindt en zich verder ontwikkelt binnen het bedrijf.