Vacature Functioneel Beheerder Exact Arnhem

DEZE VACATURE IS VERVULD
Onze opdrachtgever is het Instituut Fysieke Veiligheid (IFV). Het IFV draagt bij aan een veilige samenleving door het versterken van de veiligheidsregio’s en hun partners bij het professionaliseren van hun taken. Zij ontwikkelen en delen relevante kennis, hebben expertise voor het verwerven en beheren van gemeenschappelijk materieel en adviseren de betrokken besturen.
Voor de afdeling Informatisering &Automatisering zijn wij namens het IFV verantwoordelijk voor de werving en selectie voor de vacature Functioneel Beheerder Exact. De standplaats is Arnhem.

Functie omschrijving Functioneel Beheerder Exact
Je komt als functioneel beheerder Exact te werken bij de afdeling I&A van het IFV. De afdeling is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en beheer van de informatievoorziening van het IFV. Het team bestaat uit een hoofd I&A, twee systeembeheerders, vier functioneel beheerders (inclusief deze vacature), een projectmanager en een servicedeskmedewerker.
Jij bent samen met de andere functioneel beheerder Exact verantwoordelijk voor de continuïteit en het optimaal functioneren van de Exact-omgeving (Synergy, Globe) binnen het IFV. Je analyseert processen, informatiestromen en gebruikersvragen om de dienstverlening binnen het IFV te ontwikkelen en verbeteren. Je ontwerpt en beheert meerdere bedrijfsprocessen binnen Exact Synergy en Exact Globe. Je ondersteunt de gebruikers bij het werken in Exact. Daarnaast beheer je de applicatie, los je verstoringen op en overzie je de applicatie met al haar koppelingen. Je bent de gesprekspartner als er technische wijzigingen moeten worden uitgevoerd. Uiteraard doe je dit in samenwerking met je I&A-collega’s. Verder draai je mee in projecten waar wijzigingen en aanpassingen van de informatievoorziening worden doorgevoerd.

Functie-eisen Functioneel Beheerder Exact
• Je hebt HBO werk- en denkniveau.
• Je hebt ervaring met Exact Synergy en Globe.
• Je bent klant- en servicegericht en kunt goed inspelen op veranderingen.
• Je bent een teamspeler die in staat is veranderingen zelfstandig in goede banen te leiden.
• Je hebt ervaring met het ondersteunen van eindgebruikers bij middelgrote organisaties (ca. 300 gebruikers).

Arbeidsvoorwaarden Functioneel Beheerder Exact Arnhem
BBRA Schaal 9 (maximaal Euro 3.963,19 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week, plus eindejaarsuitkering) 4×9 uur is mogelijk.

Solliciteren
SelectivITy verzorgt voor deze procedure de werving en selectie. Een eventuele arbeidsovereenkomst zal direct met de opdrachtgever aangegaan worden. Wil je solliciteren op deze vacature of meer informatie ontvangen, dan kun je contact opnemen met Patricia van Giessen, IT Recruitment Consultant, telefoonnummer 06 – 2 765 08 37 of e-mailadres patricia.vangiessen@selectivity.nl.