Vacature Front End Developer Ermelo / Gelderland

the-satisfactorie-logo1

DEZE VACATURE IS VERVULD

The Satisfactorie is een communicatie adviesbureau gevestigd te Ermelo. The Satisfactorie is 16 jaar geleden opgericht en heeft een 8-tal medewerkers. Een creatief en gedreven team bestaande uit (online-)markteers, vormgevers en een developer. Van concept tot realisatie, geven zij bedrijven, campagnes en producten een eigen gezicht. Ter vervanging van de huidige Webdeveloper is SelectivITy namens de opdrachtgever verantwoordelijk voor de werving en selectie voor de vacature Front End Developer Ermelo.

Functie omschrijving Front End Developer
Als Front End Developer ben jij bij The Satisfactorie verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het onderhoud van de websites en applicaties van de klanten. Aangezien je binnen het bedrijf als enige de functie van Front End Developer vervult, heb je een zeer zelfstandige rol. Je werkt wel veel samen met de online marketeers bij het opzetten en verwerken van mooie (cross-mediale) campagnes. Hou jij er van om in een informele werkomgeving aan toffe oplossingen voor onze klanten te werken? Dan is dit jouw baan!

Functie-eisen Front End Developer
•    Je beschikt over HBO werk- en denkniveau
•    Je beschikt over minimaal 5  jaar relevante werkervaring
•    Je beschikt over goede kennis van HTML5, CSS(3), JavaScript/jQuery en SASS
•    Je hebt ervaring met de ontwikkeling en het onderhoud van WordPress websites en WooCommerce webshops (óf je bent uitstekende PHP’er)
•    Je hebt ervaring met het maken van een (responsive) nieuwsbrief
•    Je hebt (basis)kennis van SEO/SEA, zodat de sites die jij bouwt goed worden opgepakt door de diverse zoekmachines
•    Het is een pré als je bekend bent met het werken in GIT
•    Je bent communicatief vaardig en kan goed zelfstandig werken

Arbeidsvoorwaarden Front End Developer Ermelo
Marktconform

Solliciteren
SelectivITy verzorgt voor deze procedure de werving en selectie. Een eventuele arbeidsovereenkomst zal direct met de opdrachtgever aangegaan worden. Wil je solliciteren op deze vacature of meer informatie ontvangen, dan kun je contact opnemen met Patricia van Giessen, IT Recruitment Consultant, telefoonnummer 06 – 2 765 08 37 of e-mailadres patricia.vangiessen@selectivity.nl.